Byebyecellulite®

Hoe werkt het nou eigenlijk?

Last van cellulite, striae of andere huidaandoeningen?

De ByeByeCellulite crème is zeer geschikt om cellulite tegen te gaan of minder zichtbaar te laten zijn. Naast deze basiswerking zien we ook zeer goede resultaten bij andere huidaandoeningen. 

De ByeByeCellulite crème werkt in 6 verschillende stappen

  1. Verbetering van de doorbloeding
  2. Voelbare warmteontwikkeling
  3. Zichtbare verbetering van de huid
  4. Maakt de huid gladder
  5. Versterkt de elasticiteit van de huid
  6. Harmoniseren huidbeeld
ByeByeCellulite

Naast de gewone ByeByeCellulite is er ook nog de ByeByeCellulite Sensitive voor de gevoelige huid. Heb je een erg dunne huid, ben je gevoelig voor de roodheid of het branderige gevoel of  heb je bijvoorbeeld last van spataderen of spider naevus dan is de sensitive versie van deze crème beter geschikt voor jou.

Proefsmeren

Het eerste wat ik doe is ‘proefsmeren’ om te kijken of er verbetering is. Als er verbetering is, dan betekent het dat de crème bij jou zal werken.

Proefsmeren houdt in dat we voorfoto’s maken van waar we de crème gaan smeren. Dan reinigen we de huid met de Tonic Water. We smeren de huid goed in. Na twee uur en na vier uur laat je zelf een nafoto maken.

Kuur

Een kuur is 30 tot 90 dagen, 2x daags smeren en daarna voor onderhoud 1-2 maal per week 1x per dag. Na een aantal weken kan het lijken of de huid weer wat slechter wordt. Dat hoort erbij, vooral doorsmeren!

Heb je een jonge huid met lichte problemen, dan zal een kuur van 30 dagen genoeg zijn. Heb je een wat oudere huid met best veel problemen, reken dan op 90 dagen.

Uiteraard kan je een maandje smeren in de zomer, maar hoe fijn is het als je benen of billen voor altijd gladder zijn? De keus is uiteraard aan jou! En het fijne is dat de ByeByeCellulite crème ook heel goed werkt bij striae!

Hieronder een paar mooie voorbeelden van de resultaten die te behalen zijn met de ByeByeCellulite

Meer weten? Maak een afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *