Maak kennis met de Coach Nutrition App

Health, Beauty and NutritioN

De Coach Nutrition app is online! Dit is een complete voedingsapp. Download de app en meld je aan bij mij. Samen gaan we jouw doelstellingen en voorkeuren inregelen waarna de app, gebaseerd op het slim plan dat je volgt, een dagschema maakt voor tien dagen.

Dit dagschema bevat alle maaltijden die je nodig hebt voor de dag. Inclusief voedingswaardes en calorieën. Niet meer zelf verzinnen, niet meer calorieën of koolhydraten tellen. Deze app regelt het allemaal!

Naast een uitgebreide keuze uit 1500 maaltijden is er ook de mogelijkheid om jouw eigen recepten toe te voegen. Daarnaast kun je direct een boodschappenlijstje maken zodat je nooit meer iets vergeet.

En staat er een maaltijd in je dagschema die je niet wilt? Dan druk je op de refresh knop en krijg je een andere optie. Graag vegetarisch of halal? Ook dat kan je aangeven bij je persoonlijke voorkeuren.

Ontdek wat de app kan doen voor jou. Download hem nu en meld je aan!

Na het downloaden registreer je jezelf als nieuwe gebruiker. Wanneer je alle stappen hebt doorlopen voor de registratie. Ga dan naar “Profiel”
Hier kies je voor het menu item “Mijn Coach”Vervolgens krijg je en lijst te zien, scroll naar beneden tot je bij Health, Beauty and Nutrition komt of vul in de zoekbalk Health in.
Kies Health, Beauty and Nutrition dan zie je alle coaches die bij ons zijn aangesloten. Selecteer mijn naam, Eveline Hordijk, en verstuur een contactverzoek.
coach nutrition app

Verantwoord en begeleid afslanken

Alle voordelen op een rij
 • Met deze app word je optimaal begeleid in jouw afval proces
 • Je vult een dagschema in met wat je per dag kunt eten
 • De app past zich aan jouw schema aan
 • Hij houdt rekening met jou allergieën en voorkeuren
 • Houd rekening met hoeveel tijd jij wilt besteden aan het bereiden
 • Een recepten database van meer dan 1500 recepten
 • Zelfs als je uit eten gaat, kun je dat aangeven in de app en berekent hij de calorieën
 • Het is zelfs mogelijk je boodschappen direct te bestellen en laten bezorgen
 • Je kunt voortgang foto’s van jezelf bijhouden
 • Je kunt contact hebben met je coach via de app
 • Vragen?

  Heb je nog vragen over de app of het dieet vul dan je naam en telefoonnummer in en ik neem zo snel mogelijk contact op!

  Begeleiding

  Vanuit mijn jarenlange ervaring als gewichtsconsulente en mijn achtergrond als verpleegkundige zal ik je begeleiden bij jouw afval traject. Samen stellen we het juiste plan op en gaan we aan de slag!

  Coach Nutrition

  Dit is een nieuw dieet programma in Nederland. We werken met maaltijdvervangers, al dan niet in combinatie met gewone voeding, in een slim plan op maat voor jou. Meer weten? 

  Juchheim

  Met de producten van Juchheim realiseren we een significante huid verbetering. Denk aan hulp bij acne, rimpels of cellulite. De effect cosmetica van Juchheim heeft diverse toepassingen. Kom gratis testen.

  error: Content is protected !!