Ondersteunende producten

Om het programma beter vol te houden, om het afslanken te stimuleren en ondersteuning te bieden op het gebied van huidverzorging zijn er de ondersteunende producten van Coach Nutrition.

L-Carnitine

Lekkere tropical smaak

De L-Carnitines shots van Coach Nutrition worden gebruikt als voedingssupplement om je metabolisme te stimuleren. Daarnaast bevordert het gewichtsverlies. Naast deze voordelen kan L-Carnitine ook bijdragen aan cardiovasculaire gezondheid en de gezondheid van de hersenen/zenuwen. 

Magnesium shots

Frisse citrus smaak

De magnesium shots van Coach Nutrition zijn uitermate geschikt voor ondersteuning bij de spijsvertering maar helpen ook met het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Dit helpt tegen hongergevoel, 

Denk ook aan een betere spieropbouw, hulp bij ontspanning en slaapproblemen en stressvermindering. 

Collageen shots

Huid en spierverstevigend

De collageeen shots van Coach Nutrition zijn uitermate geschikt voor ondersteuning bij de spijsvertering maar helpen ook met het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Dit helpt tegen hongergevoel, 

Denk ook aan een betere spieropbouw, hulp bij ontspanning en slaapproblemen en stressvermindering. 

collageen shot

Drankmix Sinaasappel - Citroen

Frisse citrus smaak

Heb je moeite met water drinken, of vind je de smaak van water minder lekker, dan is deze drankmix een aanrader. Hou je meer van gele vruchten, kies dan de sinaasappel/citroen smaak.

Drankmix sinaasappel
drankmix rode bes

Drankmix Rode bes

Zoete fruit smaak

Heb je moeite met water drinken, of vind je de smaak van water minder lekker, dan is deze drankmix een aanrader.