Over mij

Eveline Hordijk

Ik ben Eveline Hordijk, gewichtsconsulente bij Coach Nutrition.

Ik ben van het bouwjaar 1976, moeder van twee dochters en van origine HBO-V-verpleegkundige. Sinds 1 september 2008 ben ik gaan werken als fulltime dieet coach.

Een dieet met maaltijdvervangers werkt voor mij goed doordat het rust en overzicht geeft. Het werkt fantastisch! Pittig maar met een heel goed gevoel en een nog beter resultaat. Ik heb geleerd om betere keuzes te maken en inzicht te krijgen in wat ik eet en waarom. Dat lukt uiteraard niet altijd maar ik heb wel geleerd om bewuster te kiezen en niet meer te eten om andere mensen een plezier te doen.

Overgewicht is iets wat ik vergelijk met een chronische ziekte, dat klinkt misschien raar maar dat is het wel. Het blijft altijd een strijd om die goede keuzes te maken en op gewicht te blijven. We zijn ten aller tijde afhankelijk van externe factoren en heb je aanleg dan moet je altijd op blijven letten. We hebben maar één lichaam dus daar moet je zuinig op zijn!

Heeft u ook moeite met uw (over)gewicht, bel gerust ik sta u graag te woord! Laat even weten of er medicijnen zijn die gebruikt worden of dat er andere zaken zijn waar rekening mee gehouden dient te worden. Dan kan ik u in, overleg, gaan begeleiden in uw traject om af te slanken.

Ik ben in principe elke dag bereikbaar om een afspraak te maken. Krijgt u geen gehoor, spreek dan de voicemail en ik bel u zo spoedig mogelijk terug! Whatsappen kan uiteraard ook, als u uw naam even onderaan het bericht zou willen vermelden. Tenslotte kunt u ook contact opnemen via het contactformulier. Bij voorbaat dank en wie weet tot snel!

Eveline

 

People don't leave where they're loved

Jessie Lee