Zelfstandig consulente Juchheim GmbH

Juchheim logo

Maak kennis met de producten van Juchheim Cosmetics. De kracht zit in de significante huidverbetering. Denk dan aan het verminderen van rimpels, striae of sinaasappelhuid. De producten bevatten een combinatie van actieve natuurlijke ingrediënten, die diep inwerken op de huid. De huid zal er hierdoor gladder en strakker uit gaan zien.

Juchheim ogen

Deze dame is gereinigd met Tonic Water en gesmeerd met de Xtreme 4 Minutes Lift en de Filler 4 Face. Tussen deze beide foto’s zit slechts 30 minuten tijd.  Ik maak voorfoto’s en vraag de klant om een aantal nafoto’s te maken, zodat we het goed kunnen vergelijken.

Dit resultaat is bereikt na slechts één keer smeren met de ByeByeCellulite en het Tonic Water. Hier is duidelijk sprake van het WOW-effect. Strakkere armen en een zelfverzekerder gevoel! Tussen de foto’s zit vier uur tijdsverschil.

Juchheim armen
bye bye billen

Hier een mooi voorbeeld van hoe cellulite verminderd kan worden met de ByeByeCellulite en het Tonic Water. Tussen deze foto’s zit 2 maanden.

Gratis testen

Wil je vrijblijvend kennismaken met de producten van Juchheim neem dan contact met mij op. Door te smeren en testen raak je overtuigd van de producten en wil je nooit meer zonder!

Gladdere huid

Wil je weer je blote benen kunnen laten zien of ben je die rimpels zat. Met de producten van Juchheim en een gezonde dosis doorzettingsvermogen kan je dit bereiken.

Het WOW-effect

Een aantal producten van Juchheim hebben het zogenaamde WOW-effect. Na het smeren zie je binnen 20 minuten tot 4 uur al zichtbaar en voelbaar resultaat.

Gratis testen

Iedereen is welkom om te komen testen zodat we aan de hand van voor- en nafoto's kunnen zien wat deze producten voor jou kunnen doen. Nieuwsgierig? Neem contact met mij op en we maken een afspraak voor een kennismaking.

Geld verdienen?

Heb je interesse om zelf te werken met deze mooie producten en werk je graag zelfstandig, zonder verplichtingen en met een leuk team. Neem contact op en ik leg je uit wat ik voor je kan betekenen!

Geld verdienen?

Heb je interesse in de producten van Juchheim en zou je daar zelf mee willen werken? Bouw met mij mee aan een leuk en enthousiast team en verdien je eigen geld. 

Maak een afspraak via het contactformulier en we gaan samen bespreken wat ik voor je kan doen.

Wil je met deze mooie producten werken?

Aanbiedingen

Regelmatig heb ik met Juchheim leuke acties. Houdt de actie pagina in de gaten zodat je niets mist!

Juchheim litteken

ByeByeCellulite

Voor littekens, zoals deze, kan de ByebyeCellulite ook gebruikt worden. Deze dame kon na 2 maanden smeren haar geluk niet op!

3D Bodylift

Op de wat oudere en slappere huid is hier een mooi resultaat bereikt met wat doorzettingsvermogen, maar vooral de 3D Bodylift en de Tonic Water.

De rijke actieve ingrediënten worden gecombineerd in een innovatief complex met plantenextracten, peptiden en lipiden. Dit complex helpt de vermoeide en slappe huid energie te geven en te verstevigen.

3 D Bodylift is de unieke anti-aging kroon voor een jeugdigere lichaamshuid met meer elasticiteit.

Hals Juchheim
Juchheim lippen

Volume 4 Lips

Vollere lippen zijn sensuele lippen, een onbewust signaal aan de wereld, een impliciete kus, een betoverende glimlach. De herstellende lippenversterker zorgt ervoor dat de lippen voller en sensueler lijken, terwijl ze tegelijkertijd ook stevigheid en een duidelijkere, mooiere lipcontour geven. Krachtige plantenextracten vanuit een ayurvedische achtergrond, peptiden en hyaluron kunnen de lippen vormen, volume geven en ruwe gebieden glad maken.

Audrey quote

Elegance is the only beauty that never fades