Dinie van Breugel

Dinie van Breugel

Health, Beauty & Nutrition Almkerk

Mijn naam is Dinie van Breugel. Ik ben moeder van 2 mooie dochters en 1 zoon. Daarnaast ben ik oma van twee kleinzoons.

Doordat ik zelf schildklier patiënt ben en me vaak moe en futloos voel, ben ik steeds meer bezig met gezondheid en voeding. Om deze reden ben ik ook begonnen met voedingssupplementen.

Ik heb nooit veel problemen gehad met mijn gewicht maar nu ik de leeftijd heb voor de menopauze merk ik dat ik wat sneller aan kom. Natuurlijk wil ik mijn gewicht graag behouden.

Via een collega ben ik in aanraking gekomen met de producten van Coach Nutrition. Voor mij is dit een ideale toevoeging aan de gezonde voeding die ik al gebruikte.

Doordat ik veel onderweg ben komt het er vaak niet van om gezond te eten maar voor mij is dat juist zo belangrijk. Dat in samenwerking met het gewichtsbehoud ben ik Coach Nutrition gaan proberen. De repen en shakes zijn makkelijk en voedzaam en helpen me om me weer fit en energiek te voelen. Maar wat ook heel belangrijk is, ze zijn lekker!

Ik heb besloten om mij aan te sluiten bij Health, Beauty and Nutrition als afslankcoach omdat ik graag mensen wil helpen die bijvoorbeeld net als ik hun gewicht willen behouden of mensen die hun overgewicht willen aanpakken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik jou kan bieden of wil je graag afvallen? Vul onderstaand formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op. Je mag natuurlijk ook altijd even bellen of whatsappen.

Liever eerst proberen?

Ben je nog niet bekend met de producten van Coach Nutrition? Of misschien heb je er al van gehoord en ben je nieuwsgierig geworden. Ik heb een heel leuk proefpakketje waarbij je kan testen of dit voor jou wat is. Het pakketje bestaat uit een shake en een reep. Een pakketje kost € 7,99 inclusief verzendkosten. 

Wil jij zo'n pakketje?

Vul dan je gegevens in, in bovenstaand contactformulier en vermeld in het opmerkingenveld “Pakketje” Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

TELEFOON EN EMAIL

Telefoon: +31 640 0140 65

Email: dinievanbreugel@hban.eu