Georgie Lauwerys

Georgie Lauwerys

Health, Beauty and Nutrition Ravels

Mijn naam is Georgie, geboren in 1964. Ik heb 1 dochter en 2 geweldige kleinzoons. In Ravels, België heb ik een praktijk met gezondheidsproducten. Ik ben nu 15 jaar werkzaam als zelfstandige, eerst in de verzekeringswereld maar nu bij Health, Beauty and Nutrition als afslankcoach.

Mijn passie heeft altijd gelegen in de Health en Beauty sector, als kind al trokken de verzorgingsproducten van mijn moeder mij aan. Ik speelde daar dan winkeltje mee en stelde me voor dat ik mijn klanten dan advies gaf.

Ook vanaf jongs af aan ben ik al bekend met overgewicht. Zo’n beetje ieder dieet heb ik al gevolgd en vaak ging dat een tijd goed totdat ik weer toe gaf aan snoep en suiker. Ik ben een echte emotie eter en helaas zie ik dat ook regelmatig terug op de weegschaal.

Van de diverse diëten die ik heb geprobeerd heb ik uiteraard ook verschillende maaltijdvervangers genomen alleen had ik vaak moeite met de smaak. Slechts 1 keer heb ik het langer weten vol te houden omdat ik een mooi doel voor ogen had, mijn trouwerij!

Ik ben destijds 13 kilo afgevallen en ik zat weer lekker in mijn vel maar vervolgens dankzij de menopauze kwamen er heel langzaam de kilo’s weer wat aan.

Hoe het begon

Ik kwam in contact met Eveline en zij liet mij kennis maken met de producten van Coach Nutrition. Aanvankelijk nam ik deze voornamelijk omdat ik haar wilde helpen maar ik ben zo enthousiast over de smaak van deze maaltijdvervangers dat ik ermee door ben gegaan.

Eindelijk voel ik me weer goed en ben weer wat gewicht kwijt en hierdoor heb ik besloten om Coach Nutrition toe te voegen aan mijn assortiment van gezondheidsproducten.

Graag zou ik iedereen kennis laten maken met deze heerlijke maaltijdvervangers en samen, door middel van een persoonlijke begeleiding, een gezonde levensstijl op te bouwen. Met een voor jou ideaal gewicht.

Klinkt dit voor jou als muziek in de oren en wil je graag starten met Coach Nutrition. Vul onderstaand contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Liever bellen of WhatsApp? Dat kan natuurlijk ook altijd!

Liever eerst proberen?

Ben je nog niet bekend met de producten van Coach Nutrition? Of misschien heb je er al van gehoord en ben je nieuwsgierig geworden. Ik heb een heel leuk proefpakketje waarbij je kan testen of dit voor jou wat is. Het pakketje bestaat uit een shake en een reep. Een pakketje kost € 7,99 inclusief verzendkosten. 

Wil jij zo'n pakketje?

Vul dan je gegevens in, in bovenstaand contactformulier en vermeld in het opmerkingenveld “Pakketje” Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

Juchheim Cosmetics

Naast de producten van Coach Nutrition ben ik ook onafhankelijk partner voor Juchheim cosmetics. Deze huidverbeterende producten zijn bij mij gratis te testen. Benieuwd naar wat ik voor jou kan doen op het gebied van anti-cellulite, rimpelvermindering en andere huid optimalisaties. Neem contact op via bovenstaand contactformulier en vul in het opmerkingen veld in “Juchheim” Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

Alvast een kijkje nemen

Wil je vast wat meer zien van de Juchheim producten of deze zelf online bestellen? Kijk dan op mijn Juchheim pagina via de knop. 

Adres

Steenweg Weelde 92
2382 Ravels (België)

TELEFOON EN EMAIL

Telefoon: +32(0)495 195 209

Email: georgielauwerys@gmail.com