Wordt ook partner bij

Health, Beauty and Nutrition

Zelfstandig ondernemer worden

Zou jij graag wat voor jezelf willen beginnen maar weet je niet goed hoe? Heb je affiniteit met de afslankbranche en zou je graag zelf ook mensen willen begeleiden in hun traject naar een gezondere versie van henzelf?

Ik kan je daarbij helpen!

Health,Beauty and Nutrition
Health, Beauty and Nutrition

Coach bij Health, Beauty and Nutrition

13 jaar geleden ben ik begonnen met het begeleiden van mensen bij het afslanken met maaltijdvervangers en gezonde voeding. Vorig jaar heb ik de overstap gemaakt naar Coach Nutrition omdat de slim programma’s mij zeer aanspreken. De producten zijn smaakvol en van een goede samenstelling. Deze producten bevatten geen toegevoegde suikers, geen conserveringsmiddelen en geen toegevoegde kleur en smaakstoffen. Zij bevatten extra collageen en proteïne. Hierdoor vormen deze producten een goede basis voor zowel afslanken als het behouden van een gezonde levensstijl.

Door mijn jarenlange ervaring en het enthousiasme waarmee ik mijn werk doe heb ik besloten om ook mensen te gaan coachen in het zelf opstarten van een onderneming. Samen gaan wij kijken naar hoe jij dit kan opbouwen, ik leer je alles over het begeleiden van mensen en wat je moet weten over gewichtsbeheersing.

Je wordt onderdeel van het team van Health, Beauty and Nutrition. Samen met de andere partners nemen we je mee op een avontuur en helpen we je jouw bedrijf op te zetten. Door wekelijks contact met het team blijf je enthousiast en gemotiveerd!

Lijkt jou dit ook wat?

Neem contact met mij op en dan bespreken we of dit jou past, of er ruimte is in jouw omgeving om een praktijk op te zetten en welke stappen gezet moeten worden om dit te verwezenlijken.

Vul het contactformulier in en ik neem contact met je op of bel of Whatsapp mij!

Ik hoor graag van je!

Begeleiding

Vanuit mijn jarenlange ervaring als gewichtsconsulente en mijn achtergrond als verpleegkundige zal ik je begeleiden bij jouw afval traject. Samen stellen we het juiste plan op en gaan we aan de slag!

Coach Nutrition

Dit is een nieuw dieet programma in Nederland. We werken met maaltijdvervangers, al dan niet in combinatie met gewone voeding, in een slim plan op maat voor jou. Meer weten? 

Juchheim

Met de producten van Juchheim realiseren we een significante huid verbetering. Denk aan hulp bij acne, rimpels of cellulite. De effect cosmetica van Juchheim heeft diverse toepassingen. Kom gratis testen.

error: Content is protected !!