UITGELICHT - L-carnitine

Wat is L-carnitine?

De L-carnitine shots van Coach Nutrition worden gebruikt als voedingssupplement om je metabolisme te stimuleren. Daarnaast bevordert het gewichtsverlies. Naast deze voordelen kan L-Carnitine ook bijdragen aan cardiovasculaire gezondheid en de gezondheid van de hersenen/zenuwen. Met zijn frisse sinaasappelsmaak kan de shot zo gedronken worden.

L-carnitine shots

Hoe werkt het?

Carnitine is een afgeleide van het aminozuur lysine. In je lichaam wordt carnitine aangemaakt uit aminozuren, lysine en methionine. Soms heeft dit proces een duwtje in de rug nodig. Dit voedingssupplement kan dan een uitkomst bieden. Het helpt om de bloedsuikerspiegel te verlagen en het faciliteert de aanvoer van vetzuren in de verbrandingsketen. Hierdoor kom je versnelt in vetverbranding. Deze vetverbranding draagt bij aan gewichtverlies.

Vaak lusteloos of problemen met concentratie? Dit supplement kan je helpen met een betere focus! Door de juiste balans van ingrediënten in de shots zijn er ook resultaten behaald met betrekking tot het minimaliseren van de ontstekingsbevorderende invloeden van het lichaam zoals je die ook wel ziet bij allergieën.

carnitine verbinding

Chroom

De shots bevatten ook chroom. Chroom ondersteunt de koolhydraatstofwisseling en helpt om de glucosetolerantie van je lichaam te versterken. Met andere woorden door een kleine hoeveelheid chroom toe te voegen aan je dagelijkse inname kan je de vetopslag in je lichaam onder controle houden.

Gebruik

Neem de shot in zijn geheel of tweemaal daags een halve. Neem de L-carnitine als shot direct uit de capsule of meng het met water.

Ingrediënten

Water, L-carnitine (Carnipure), (10%), zuurteregelaar (melkzuur), aroma, conserveermiddel (kaliumsorbaat), zoetstof (natriumcyclamaat, acesulfaam-k, sacharine), chroom(III)chloride

Bijwerkingen

In sommige gevallen kan L-carnitine hoofdpijn of misselijkheid veroorzaken. Mocht je hier last van hebben neem dan contact met mij op en dan kijken we samen of we eventueel de dosering of de wijze van inname kunnen aanpassen.

Let op: Als je net gestart bent met het dieet kan hoofdpijn ook onderdeel uitmaken van het afkicken van de suiker. De zogenoemde keto-griep.

Meer weten? Maak een afspraak!

l-carnitine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *