Weg met de vakantie kilo's!

weg met de vakantie kilo's

Nu de zomervakantie weer tot een eind is gekomen en het “gewone” leven weer begint hebben veel mensen weer behoefte aan wat structuur. De afgelopen weken heb je jezelf lekker laten gaan. Uit eten geweest, wat vaker een snack of een zak chips erbij. Dan vliegen de kilo’s er natuurlijk aan. Je wilt weer terug naar hoe het was, of misschien zelfs nog iets extra’s kwijt. Herken jij jezelf hierin? Weg met de vakantie kilo’s dan!

Neem dan contact op zodat we samen  met de producten van COACH NUTRITION aan de slag kunnen!

Ook genoeg van de overtollige kilo's?

Een greep uit de producten

Weg ermee!

Weg met de vakantie kilo’s is natuurlijk mooi maar Coach Nutrition kan het hele jaar door gebruikt worden. Dus ook weg met de corona kilo’s, de kerst kilo’s of de gezellige kilo’s! Neem contact met mij op en dan gaan we samen aan de slag!
weg met de vakantie kilo's

Begeleiding

Vanuit mijn jarenlange ervaring als gewichtsconsulente en mijn achtergrond als verpleegkundige zal ik je begeleiden bij jouw afval traject. Samen stellen we het juiste plan op en gaan we aan de slag!

Coach Nutrition

Dit is een nieuw dieet programma in Nederland. We werken met maaltijdvervangers, al dan niet in combinatie met gewone voeding, in een slim plan op maat voor jou. Meer weten? 

Juchheim

Met de producten van Juchheim realiseren we een significante huid verbetering. Denk aan hulp bij acne, rimpels of cellulite. De effect cosmetica van Juchheim heeft diverse toepassingen. Kom gratis testen.