Juchheim producten

Werken met Juchheim

Mijn kennismaking met Juchheim

Het begin

In augustus 2018 ben ik in aanraking gekomen met de producten van Juchheim en dan vooral met de ByeByeCellulite®. Ik ben naar mijn collega toegegaan, die de producten al gebruikte en ben het gaan testen. Meteen was ik onder de indruk van het product en voelde na een keer smeren al echt iets gebeuren. Daarna ben ik eigenlijk meteen ingestapt als consulente en heb een starterspakket aangeschaft. Werken met deze producten van Juchheim leek me fantastisch. Ik wilde zowel de ByeByeCellulite® als een aantal gezichtsproducten hebben om zoveel mogelijke verschillende huidtypen te kunnen testen. Eén zwaluw maakt immers nog geen zomer! 

 

Werken met Juchheim

Het is heel fijn om gewoon kosteloos iedereen te kunnen laten kennis maken met de producten van Juchheim, zonder dat ze gelijk iets zouden moeten aanschaffen. werkt het bij iedereen? Nee zeker niet.

In 93% van de gevallen werkt het, daarom is testen ook belangrijk. Zo heb ik inmiddels al meer dan 100 mensen getest en veel enthousiaste klanten. 

Wat houdt het werken met Juchheim in

De producten van Juchheim zijn prachtige, natuurlijke producten met hoogwaardige ingrediënten. Wanneer de klant interesse heeft bieden we aan om één of meerdere van deze producten kosteloos te komen testen. We maken voorfoto’s en daarna reinigen we de huid. Daarna brengen we het gekozen product aan en maken na verloop van tijd een nafoto. Deze foto’s zetten we via een app naast elkaar en sturen het resultaat op de foto’s terug naar de klant.

Verder is de klant vrij om te doen wat hij wil. Er is geen aankoopverplichting. Testen is geheel vrijblijvend!

Starterspakketten

Wil je klant met korting worden of werken met de producten van Juchheim dan registreer je jezelf met een starterspakket. Dit pakket is er in verschillende varianten en is al met korting.

Naast een basispakket met Juchheim producten krijg je ook:

  • 1 jaar kosteloos jouw eigen online webshop
  • Geen minimale omzet of afname
  • Geen voorraad verplichting
  • 25 – 35% korting 
  • Een eigen backoffice
Starterspakket ByeBye
Starterpakket Face
Starterpakket Hair

Samengevat betekent dat

Meer weten? Maak een afspraak!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *